Inför Supertvåan – övergångarna

Ifkmalmo.com har under försäsongen bevakat vad som har hänt på transfermarknaden gällande klubbarna i division 2 Södra Götaland. På lördag är det seriepremiär och därför är det dags för oss att sätta punkt med en totalsammanställning över övergångarna.

Bunkeflo IF

Nyförvärv: Carl Ebers (Malmö FF U), Dan Ingvarsson (IFK Malmö), Dejan Lukanic (Malmö Anadolu BI), Fredrik Jönsson (IFK Malmö), Fredrik Larsson (Ängelholms FF), Magnus Carlsson (Malmö FF U), Marcus Nilsson (IFK Malmö), Samir Emanuelsson (Oxie IF)

Förluster: Alexander Nunez (Höllvikens GIF), Joakim Ohlsson (Limhamns IF), Marko Mitic (Malmö Anadolu BI), Mattias Granholm (Limhamns IF), Omar Johannsson (Keflavik, Island), Tony Holgersson (slutar)

Tränare: Åke Kallenberg (andra året)

Helsingborgs Södra BIS

Nyförvärv: Alexander Rodriguez Eliasson (Landskrona BoIS U), Björn Sjöberg (Ängelholms FF), Momodou Loum (Keflavik, Island), Kim Walfridsson (Påarps GIF), Magnus Högberg (Påarps GIF), Pierre Larsson (Helsingborgs IF U)

Förluster: Björn Ekroth (Limhamns IF), Fredrik Hansson (lån, Svalövs IF), Fredrik Nilsson (Eskilsminne IF), John Andersson (tar sabbatsår), Martin Thiman (gör värnplikt), Zlatko Bekic (lån, Åstorps IF)

Tränare: Miguel Toré (tredje året)

IFK Hässleholm

Nyförvärv: Bobby Alm Nilsson (Perstorps SK), Daniel De Stefano (Falkenbergs FF), Jesper Westerberg (lån, Landskrona BoIS), Joel Ringström (lån, Malmö FF), Mattias Thurban (Tollarps IF), Mikael Dahlgren (lån, Landskrona BoIS), Niklas Fischer (Markaryds IF), Robert Drwiega (lån, Landskrona BoIS)

Förluster: Alexander Olsson (Höörs IS), Anders Karlsson (spelande tränare, Hässleholms IF), Christian Fegler (Atlanta Silverbacks, USA), Dan Olofsson (Perstorps SK), Henrik Nilsson (Älmhults IF), Jimmie Augustsson (Trelleborgs FF), Jimmy Eek (Ballingslövs GoIF), Joakim Christensen (Hässleholms IF), Jonas Osberg (Hanaskogs IS)

Tränare: Peter Persson (fjärde året)

Högaborgs BK

Nyförvärv: Markus Johannesson (BK Forward), Nathaniel Winkel (Virgina Beach, USA), Reda Charhour (Helsingborgs IF U), Vlado Reljanovic (Ängelholms FF)

Förluster: Christoffer Kjellberg (jobb i Stockholm), Christoffer Skoog (Ängelholms FF), Dejan Pavlovic (slutar), Fredrik Billving (slutar), Imad Khalili (Helsingborgs IF), Jonas Nilsson (studier i USA), Magnus Petersén (klubb ej klar), Magnus Torvaldsson (slutar), Mikael Larsson (Svalövs BK)

Tränare: Jonas Wirmola (andra året)

Höllvikens GIF

Nyförvärv: Alexander Nunez (Bunkeflo IF), André Hansson (Trelleborgs FF U), Joshua Herold (USA), Michael Hansson (Kristianstads FF), Nicklas Uddenäs (Oxie IF), Niclas Öberg (IFK Malmö), Thomas Magnusson (Trelleborgs FF)

Förluster: Freddy Borg (Östers IF), Jonas Pantelidis (FBK Balkan), Jonnie Fedel (NK Croatia), Magnus Bergström (Åkarps IF), Max Fuxberg (Bodens BK), Miran Turkovic (FBK Balkan), Rashid Resk (FBK Balkan), Samphan Promsri-Målgren (IFK Klagshamn)

Tränare: Caspar Pauckstadt (tredje året)

Kristianstads FF

Nyförvärv: Andreas Svensson (Mjällby AIF), Dan Sadé (IFK Trelleborg), Marcelo Fazzio Sarvas (Karlskrona AIF), Niklas Moberg (IF Sylvia)

Förluster: Jens Svensson (slutar), Jörgen Bengtsson (Nosaby IF), Michael Hansson (Höllvikens GIF)

Tränare: Joacim Welander (ny)

Laholms FK

Nyförvärv: Johan Gustavsson (Lilla Tjärby), Kim Einarsson (Ysby), Martin Caster (Våxtorps BoIS), Stefan Rådlund (IF Leikin)

Förluster: Anders Gustafsson (Ränneslöv), Johan Bergman (Ränneslöv)

Tränare: Iztok Priztovnik (ny)

Lunds BK

Nyförvärv: Fredrik Aronsson (Perstorps SK), Jörgen Nilsson (Eslövs BK), Martin Arnoldsson (tillbaka från Eslövs BK)

Förluster: Amir D-Khales (Lunds SK), Love Pallon (Lunds FF), Mattias Hansson (Genarps IF), Ola Svensson (Åtvidabergs FF), Peter Staffansson (slutar), Tobias Ramstedt (IFK Sollentuna)

Tränare: Dan Kanter (fjärde året)

IFK Malmö

Nyförvärv: Fisnik Alaj (Hörby FF), Joakim Moberg (Malmö FF), Karim El hage (BK Flagg), Kenneth Gustavsson (Trelleborgs FF), Mahmod Khattab (Lunds SK), Robert Kjellin (Jotun Årdalstangen FK, Norge), Valon Shkuliq (Eslövs BK)

Förluster: Anders Jemail (BK Näset), Christian Andersson (Ängelholms FF), Dan Ingvarsson (Bunkeflo IF), Fredrik Jönsson (Bunkeflo IF), Johan Åkesson (Enskede IK), Jonas Danielsson (Limhamns IF), Magnus Eriksson (BK Näset), Marcus Nilsson (Bunkeflo IF), Marcus Svensson (Nybro IF), Martin Alm (spelande tränare, Hörby FF), Mattias Filipanics (Motala AIF), Niclas Öberg (Höllvikens GIF), Pontus Andersson (Vellinge IF), Tom Henriksen (klubb ej klar)

Tränare: Anders Grimberg (andra året)

VMA IK

Nyförvärv: Anders Giselsson (Karlskrona AIF), Burim Husaj (Wä IF), Jimmie Andersson (Nosaby IF), Jon Paradis (Nosaby IF), Marcus Kallberg (Wä IF), Robert Holmqvist (IFÖ/Bromölla IF), Simon Nilsson (Ovesholm), Thomas Mårtensson (Hanaskogs IS)

Förluster: Joakim Kullman (spelande tränare, Edenryds IF), Krister Nilsson (Tollarps IF), Paul Sjöblom (slutar), Per Bengtsson (Hjärsås), Svante Svensson (slutar)

Tränare: Fredrik Johansson (andra året)

IFK Värnamo

Nyförvärv: Andreas Ottosson (Östers IF), Naim Peci (Ljungby IF), Rasmus Högberg (Gnosjö IF), Tommy Lundström (Östers IF)

Förluster: Kalle Berglund (slutar), Marcus Clewåker (Skillingaryds IS), Mattias Johansson (Hånger)

Tränare: Peter Johansson (ny)

Ängelholms FF

Nyförvärv: Christian Andersson (IFK Malmö), Christian Augustsson (IS Halmia), Christoffer Skoog (Högaborgs BK), Visar Nikqi (Klippans BIF), Zlatko Sarajlic (Bodens BK)

Förluster: Björn Sjöberg (Helsingborgs Södra BIS), Dario Grahovac (Påarps GIF), Fredrik Larsson (Bunkeflo IF), Fredy Pedrotti (slutar), Magnus Nilsson (spelande assisterande tränare, Jonstorps IF), Markus Tilly (slutar), Stavros Papadopoulos (slutar), Vlado Reljanovic (Högaborgs BK)

Tränare: Peter Lenell (andra året)

Har vi missat någon övergång? Mejla då till undertecknad!