Stabil seger för P91-2

IFK Malmös P91-2 hade på lördagen inga större problem med att besegra Åkarps IF 2 i P14 Sydvästra grupp C1. Även om målen uteblev helt i den första halvleken blev det slutligen klara 3-0 till "gulingarna".

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Det var ett mycket bra spel av samtliga i dagens match. Killarna spelade exakt det passningsspelet och hade den rörelsen som jag ville att de skulle ha. Att vi sedan också var totalt överlägsna var en annan sak.

Vi skapade som vanligt åtskilliga målchanser, men vi missade nästan lika mycket som vi gjorde i lördagsmatchen mot Malmö FF:s P92. Den här gången var dock segern hur stabil som helst, även om målen dröjde till den andra halvleken.

Hamodi Hotait ska ha beröm för det äkta hattricket som han gjorde under blott nitton minuter i den andra halvleken. Duktiga var även Ernesto Magaljas och Walid Shams på mittfältet, samt Rami Badran i försvaret.

IFK Malmö 2 – Åkarps IF 2 3-0 (0-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Volkan Fidan, Malmö
Mål: 1-0 (35) Hamodi Hotait, 2-0 (43) Hamodi Hotait, 3-0 (54) Hamodi Hotait
Varningar:

IFK MALMÖ (3-5-2)

Delshad Kogi

Michael Lindén
Robel Geresus
Rami Badran

Walle Ben-Amara
Walid Shams
Ismael Figueroa
Ernesto Magaljas
Ahmed Mohammed

Hamodi Hotait
Ibrahim Abutaq

Avbytare

Gazmend Gashi
Jalal Masri
Milad Einali
Fadi El Kayed (målvakt)