Inför Team Sandby IF – IFK Malmö

Två segrar, en oavgjord match, samt 9-1 i målskillnad är facit för IFK Malmö efter de tre inledande omgångarna i division 4 Sydvästra. Bara ett lag har gått bättre, Team Sandby IF, som också svarar för motståndet i söndagens bortamatch.

Truppen: Annica Påhlsson – Frida Ivehed, Hanna Svendsen, Malin Engelbrecht, Matilda Johansson, Anna Arnesson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Johanna Gustavsson, Malin Kjell, Paulina Nyhlén, Ida Rahn Johansen, Inger Larsson, Malin Tufvesson, Sandra Möller, Theresé Lövqvist.

Aktuellt: Emelie Andersson skadade sig i matchen mot Lunds SK och börjar rehabiliteringsträna i vatten under nästa vecka. Annars har det inte skett några förändringar.

Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmö: Vi har fyra som har rest bort över helgen, samt Emelie Andersson som skadade sig i förra matchen. Det innebär att en del spelare som ännu inte spelat någon match får chansen istället, och jag är övertygad att de kommer att ta den.

Team Sandby har på de första tre matcherna gjort imponerande 18 mål! Med A-laget i tvåan (Södra Sandby) så krävs det bra spelare som håller division 2-klass även i Team Sandby, och det tycker jag att de visade redan förra året när de fullständigt krossade allt motstånd.