Förlängning krävdes i DM för P91

Tre gånger hamnade IFK Malmös P91 i underläge i distriktsmästerskapets åttondelsfinal mot IFK Hässleholm. Men efter förlängning 2 x 10 minuter var det ändå "gulingarna" som hade dragit det längsta strået och vunnit med 6-4.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Åttondelsfinalen i DM blev en tuff uppgörelse och killarna visade sådana kämpatakter, då man lyckades vända underläge både en, två och tre gånger. Spelarna visade verkligen att de ville vinna matchen och som de gjorde det.

Vi spelade bra fotboll idag och alla killarna gav absolut allting under hela matchen. Det var också ett mycket bra IFK Hässleholm som vi mötte. De spelade taktiskt riktigt och gav oss inte många möjligheter att spela vårt eget spel.

IFK Malmö – IFK Hässleholm 6-4 efter förlängning (4-4, 1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Nabil Fahkro, Malmö
Mål: 1-0 Tobias Rosenlind, 2-2 Hicham Ali, 3-3 Walid Shams, 4-4 Manar Ali, 5-4 Saiid Zadran, 6-4 Yehia Abed El Rehman
Varningar: Manar Ali, Walid Shams (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Fadi El Kayed

Yehia Abed El Rehman
Tom Stensson
Manar Ali
Josef Ahmad

Hamodi Hotait
Mateo Mandic
Tobias Rosenlind
Boris Hrncic

Hicham Ali
Walid Shams

Avbytare

Ibrahim Abutaq
Michael Lindén
Rami Badran
Robel Geresus
Saiid Zadran