U-laget tappade i slutskedet

En match varar i 90 minuter. Det blev IFK Malmös U-lag varse i måndagens match i reservlagsserien division 1 Södra. Med tjugo minuter kvar gjorde "gulingarna" 3-0, men Svedala IF gav inte hoppet förlorat och med tre snabba mål fixade de oavgjort, 3-3.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi hade bollen större delen av första halvlek, men lyckades inte vinna mark genom vårt kortpassningsspel. Till andra halvlek ändrade vi för att det skulle bli mer variation i vårt spel, med fler djupledslöpningar, samt längre passningar som överraskningsmoment.

Detta gav verkligen utdelning och inom loppet av fem minuter gjorde vi både 2-0 och 3-0. Sedan tappade vi koncentrationen och det bidrog till att vi bjöd in dem i matchen. Samtidigt fick vi också vår andra utvisning, som inte gjorde saken lättare.

IFK Malmö – Svedala IF 3-3 (1-0)

Arena: Malmö IP
Domare: Kujtim Asanovski, Malmö, Rahmi Ertaban, Malmö, Lutfi Zuta, Malmö
Mål: 1-0 (25) Hajriz Maloki, 2-0 (65) Azeem Razwan, 3-0 (70) Nana Piesie
Varningar: Hajriz Maloki 2, Migjen Shaqiri 2, Armend Kryeziu, Jeton Krasniqi, Nana Piesie (IFK)
Utvisningar: Hajriz Maloki, Migjen Shaqiri (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Azeem Razwan
Hajriz Maloki
Carl Holm
Lirim Sali

Jeton Krasniqi
Ahmed Tamim
Paul Havn
Rogelio Diaz

Migjen Shaqiri
Nana Piesie

Avbytare

Henry Safi (Paul Havn 46)
Armend Kryeziu (Ahmed Tamim 65)
Mohammed Al-Heich (Nana Piesie 80)
Edgardo Menjivar
Nezir Mehmeti (målvakt)