MM-start för IFK Malmö

När IFK Malmö på tisdagen träder in i årets Malmömästerskap gör man det med ett riktigt starkt lag. Nio av de elva spelarna i startelvan mot division 6-klubben, KSF Prespa Birlik, tillhör A-truppen, varav fem startade i lördagens match mot Bunkeflo IF.

Startelvan (4-4-2): Abdul Semwanga-Nyende – Azeem Razwan, Valon Muslijaj, Lirim Sali, Mahmod Khattab – Jeton Krasniqi, Migjen Shaqiri, Ahmed Tamim, Karim El hage – Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic. Avbytare: Hajriz Maloki, Nezir Mehmeti (målvakt).

Aktuellt: Av de 13 hittills uttagna spelarna är det bara fyra som kommer från U-laget. Redan före matchen står det dock klart att Jeton Krasniqi och Ahmed Tamim, som är med i startelvan, kommer att få göra A-lagsdebut.

Mikael Svensson, assisterande tränare i IFK Malmö: Vi siktar som alltid bara in oss på seger. Men oavsett motstånd krävs det att man kämpar hårt över 90 minuter och verkligen visar vilket som är det bästa laget.