P91-1 ser ut att missa A-gruppen

Besvikelsen i IFK Malmös P91 var stor när domaren blåste av tisdagens match, vårens sista, i Skåneserien grupp C mot Kvarnby IK. Inte undra på det, då det endast blev 1-1 i matchen, och förmodligen också en missad plats i höstens A-grupp.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi kom inte alls upp i samma standard som vi hade i förra matchen mot Lunds BK. Passningsspelet var som bortblåst och många vill göra alldeles för mycket på egen hand. Men trots allt måste jag berömma Rami Badran och Mateo Mandic.

Tack vare att vi tappade poäng idag kommer vi förmodligen att missa A-gruppen till hösten. Malmö FF spelar sin sista match på fredag mot Bjärreds IF och för att vi inte ska tappa andraplatsen till MFF, måste Bjärred ta poäng.

Kvarnby IK 1 – IFK Malmö 1 1-1 (1-0)

Arena: Ellenborgs IP
Domare: Mounir Farraj, Malmö
Mål: 1-1 (58) Tobias Rosenlind
Varningar:

IFK MALMÖ (3-5-2)

Daniel Sjölin

Yehia Abed El Rehman
Robel Geresus
Rami Badran

Mateo Mandic
Tobias Rosenlind
Ernesto Magaljas
Walid Shams
Josef Ahmad

Saiid Zadran
Boris Hrncic

Avbytare

Hicham Ali
Ibrahim Abutaq
Milad Einali
Delshad Kogi (målvakt)