P89 förlorade igen

En seger och blott fem poäng på nio matcher. Med halva serien spelad är IFK Malmös P89 fortfarande förankrade i botten av Pojkallsvenskan Södra Götaland. Fredagens match mot Helsingborgs IF var åtminstone godkänd, även om den förlorades med 1-3.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Tidigare har det varit mycket varningar, utvisningar och onödigt tjafs med domaren, men den här gången lyckades killarna hålla tyst och koncentrera sig på spelet ute på planen. Om det kan hålla i sig, är bara det ett stort framsteg.

När det gällde spelet var väl det också ganska hyfsat. Hade vi satt våra chanser, hade vi kunnat få oavgjort. Men man ska även tänka på att Helsingborgs IF har ett bra lag och deras seger var fullt välförtjänt.

IFK Malmö – Helsingborgs IF 1-3 (0-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Domare: Zoran Pavlovic, Malmö, Vedat Ömer, Malmö, Almir Nukic, Malmö
Mål: 1-1 (61) Dzevad Nezirevic
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Kahidani

Mustafa Arezoo
Guner Alievski
Patrik Larsson
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Ahmedin Sudic
Håkan Ahlström
Marco Smigoc

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Demokrat Maxhuni (Håkan Ahlström 23)
Ali Burrniku (Alaa Baker 34)
Leopold Kolt (Marco Smigoc 34)
Mattias Folkeson (Patrik Larsson 38)
Gabriel Olivera (Sebastian Ottosson 47)