Inför IFK Malmö – LM Lilla Torgs FF

IFK Malmö avslutade vårens seriespel med en högst oväntad förlust mot bottenlaget JAIF/BBK 1. Efter en dryg månads matchuppehåll ska dock såren vara läkta och tjejerna vara redo för torsdagens träningsmatch mot division 5-klubben LM Lilla Torgs FF.

Truppen: Malin Strömstedt – Hanna Svendsen, Pernilla Frösslund, Malin Engelbrecht, Matilda Johansson, Anna Arnesson, Ida Rahn Johansen, Malin Kjell, Emelie Jansson, Emma Skatka, Theresé Lövqvist, Emelie Andersson, Therese Karlsson, Carolina Videla.

Aktuellt:

Frida Ivehed, assisterande tränare i IFK Malmö: Efter två veckors träning är det så dags för första matchen på höstsäsongen. Det känns skönt med en tidig träningsmatch och vi hoppas få de besked vi vill ha inför höstens tuffa seriematcher.

Tjejerna jobbar på bra på träningarna. Tyvärr är det fortfarande ett par spelare som är på annan ort och därför inte är tillgängliga för spel. Att få tempo på både boll och fötter känns viktigt i första drabbningen, likaså kommunikationen inom laget.

Väl mött på Malmö Stadion plan 2, klockan 19:00.