P90 spelade oavgjort

IFK Malmös P90 tappade en solklar 3-0-ledning till oavgjort, 3-3, i tisdagens träningsmatch mot Malmö FF:s P91. Men trots detta kunde IFK-tränaren Josip Lukic inte vara annat än nöjd med sitt lags insats.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Det var knappast något dåligt lag som vi mötte. De är ett år yngre, men ska spela i samma serie som oss till hösten, och då vi möts kommer det säkert att bli en minst lika tuff match som det var idag (läs tisdag).

Under större delen av matchen spelade vi en jättefin fotboll. Fram till 3-0 hade vi ett klart övertag, men därefter började vi byta en del. Trots det fortsatte vi att spela bra, mot ett riktigt duktigt Malmö FF.

Resultatet kan till viss del förklaras med att vi gjorde många byten och då särskilt i backlinjen. Dessutom hade vi med flera spelare som precis kommit tillbaka från semestern och endast hunnit med en träning.

Tobias Rosenlind och Kristoffer Bertolino var som vanligt giganter på innermittfältet. De styrde och ställde i princip som de ville och var utan tvekan våra bästa spelare i den här träningsmatchen.

Malmö FF P91 – IFK Malmö 3-3 (1-3)

Arena: Malmö Stadion, plan 5
Mål: 0-1 (7) Hicham Ali, 0-2 (13) Adem, 0-3 (19) Adem
Varningar: Maher Touhami (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Alden Smajlovic
Vladan Jelic
Mustafa Karim
André Sjöholm

Ahmed Nemer
Tobias Rosenlind
Kristoffer Bertolino
Omar Aouida

Maher Touhami
Hicham Ali

Avbytare

Adem
Ayoub Ahmad
Mirko Lukic
Mustak Awad
Roland Levay