P91 vann med 16-0

Nästan ett mål varannan minut. Den bedriften stod IFK Malmös P91 för i sin första match i Eskilscupen uppe i Helsingborg. Hela 16-0 hann "gulingarna" med att göra på fyrtio minuter mot Västra Mark.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Det är egentligen fantastiskt att man kan göra 16-0 på fyrtio minuter. Men Västra Mark var också urusla. Utan att tveka kan jag säga att det var det sämsta laget som vi har mött den här säsongen. På hela matchen hade de inte ett enda skott på mål.

Vi började i ett riktigt bra tempo och hade tagit ledningen med 2-0 innan det hade gått en minut av matchen. Spelet fortsatte att rulla på och i halvtid stod de 6-0. Sedan tappade tyvärr killarna lite av koncentrationen och började dribbla för mycket.

Gruppspel

Grupp 8

IFK Malmö – Västra Mark 16-0 (6-0)

Arena: Norrvalla IP, plan 5
Mål: 1-0 Saiid Zadran, 2-0 Walid Shams, 3-0 Besemir Faniq, 4-0 Hamodi Hotait, 5-0 Besemir Faniq, 6-0 Kenny Probert, 7-0 Norlla Amiri, 8-0 Tom Stensson, 9-0 Saiid Zadran, 10-0 Josef Ahmad, 11-0 Ibrahim Abutaq, 12-0 Norlla Amiri, 13-0 Hamodi Hotait, 14-0 Kenny Probert, 15-0 Ibrahim Abutaq, 16-0 Ernesto Magaljas
Varningar:

IFK MALMÖ (3-5-2)

Daniel Sandberg

Rami Badran
Tom Stensson
Manar Ali

Hamodi Hotait
Saiid Zadran
Ernesto Magaljas
Boris Hrncic
Josef Ahmad

Walid Shams
Besemir Faniq

Avbytare

Ibrahim Abutaq
Kenny Probert
Michael Lindén
Norlla Amiri
Erik Helmer (målvakt)