P91 vände och vann

IFK Malmös P91 var illa ute i den avslutande gruppspelsmatchen i Eskilscupen uppe i Helsingborg. Underläge, 0-1, i halvtid och ett spel som inte alls fungerade. Men i andra halvlek tog "gulingarna" sig samman och kunde vända till seger med 3-1.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Att det blev så jämnt berodde bara på underskattning. Medan vi slog Västra Mark med 16-0 så vann Stenlöse/Ganlöse endast med 4-0. Även om det blev något bättre i den andra halvleken så gjorde vi en riktigt dålig match.

Nu vann vi gruppen på full poäng och med målskillnaden 24-1. Sextondelsfinalen kommer att spelas klockan 16:20, men mot vilket lag har jag ännu ingen aning om. Det enda jag vet att det kommer att bli mot tvåan i grupp 7.

Gruppspel

Grupp 8

Stenlöse/Ganlöse – IFK Malmö 1-3 (1-0)

Arena: Norrvalla IP, plan 4
Mål: 1-1 Saiid Zadran, 1-2 Saiid Zadran, 1-3 Ibrahim Abutaq
Varningar:

IFK MALMÖ (3-5-2)

Delshad Kogi

Robel Geresus
Saiid Zadran
Ismael Figueroa

Norlla Amiri
Boris Hrncic
Ernesto Magaljas
Walid Shams
Ibrahim Abutaq

Besemir Faniq
Hamodi Hotait

Avbytare

Josef Ahmad
Michael Lindén
Tom Stensson
Walle Ben-Amara
Daniel Sandberg (målvakt)