P91-1 överlägset Malmö FF

Det gick nästan över förväntan för IFK Malmös P91-1 i söndagens match mot Malmö FF:s P92 i P14 Skåne grupp A. Hela 6-0 slutade matchen sedan "gulingarna" gått fram till 3-0 redan efter tolv spelade minuter.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi spelade en mycket bra fotboll idag och det var verkligen kul att se killarna så tända. Förhoppningsvis kan vi också, av bara farten, visa samma jävlar anamma i de två närmaste matcherna mot Husie IF (onsdag) och Trelleborgs FF (torsdag).

I den första halvleken utnyttjade vi en del enkla misstag som Malmö FF gjorde och kunde gå fram till hela 4-0. Detta efter en mycket varierande fotboll, där vi alternerade mellan långa och korta bollar.

Vår andra halvlek var väl inte lika bra. Tempot blev lite lägre och vi tillät MFF att skapa några halvchanser. Det kändes dock aldrig riktigt farligt och med två ytterligare mål kunde vi fastställa slutresultatet till 6-0.

IFK Malmö 1 – Malmö FF 6-0 (4-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Jon Valentin Ivan, Malmö
Mål: 1-0 (4) Hicham Ali, 2-0 (10) Tobias Rosenlind, 3-0 (12) Tobias Rosenlind, 4-0 (29) Armin Pasagic, 5-0 (43) Armin Pasagic, 6-0 (52) Mateo Mandic
Varningar: Manar Ali (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Erik Helmer

Rami Badran
Boris Hrncic
Manar Ali
Yehia Abed El Rehman

Mateo Mandic
Tobias Rosenlind
Saiid Zadran
Hicham Ali

Armin Pasagic
Besemir Faniq

Avbytare

Ibrahim Abutaq
Ismael Figueroa
Norlla Amiri
Robel Geresus
Tom Stensson