P90-2 mot serieseger

Det ser ut som om IFK Malmös P90-2 skall ta hem P15 Sydvästra grupp A. Efter 4-2 i söndagens match mot Hörby FF leder "gulingarna" serien med hela sju poäng och då har laget ändå en match mindre spelad än sina konkurrenter.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Vi spelade väl rätt så bra och det var egentligen inte så konstigt. Andralaget har inte alls samma press på sig, vågar därför spela ut och göra det där lilla extra, som vårt förstalag inte har lyckats med den senaste tiden.

Mest nöjd måste jag vara med anfallsspelet där Mattias Folkeson och Demokrat Maxhuni börjar komma igång igen. Nu hoppas vi bara att Kristoffer Bertolino kan gå för fullt i tisdagens viktiga match för förstalaget mot Landskrona BoIS.

IFK Malmö 2 – Hörby FF 4-2 (2-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Tariq Taeb, Arlöv
Mål: 1-0 (14) Demokrat Maxhuni, 2-0 (34) Demokrat Maxhuni, 3-1 (57) Mattias Folkeson, 4-1 (66) Rebar Ali (straff)
Varningar: Maher Touhami 2, Mattias Folkeson (IFK)
Utvisningar: Maher Touhami (IFK)

IFK MALMÖ (3-4-3)

Ali Alkefagy

Fuad Shuceyb Hassan
Vladan Jelic
Mirko Lukic

Maher Touhami
Kristoffer Bertolino
Dennis Celebic
Rebar Ali

Senad Habibovic
Mattias Folkeson
Demokrat Maxhuni

Avbytare