Usel inställning i P91-1

Så sent som förra helgen spelade IFK Malmös P91 final i distriktsmästerskapet. Men i P14 Skåne grupp A är det inte mycket som har fungerat hittills. Förlust igen på söndagen, 2-4, mot Högaborgs BK och en sjunde plats efter fem spelade matcher.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Matchen började bra och vi ledde med både 1-0 och 2-1, men därefter så slutade vi att spela fotboll. Vi trodde att vi ändå skulle vinna lätt, men den inställningen går inte att ha i den här serien där alla lagen faktiskt är bra.

Många spelare måste rannsaka sig själva efter den här matchen. För med en sådan här inställning som de visade idag så kommer vi inte vinna många fler matcher. Något som är ett måste för att det inte ska se allt för illa ut när serien är färdigspelad.

Högaborgs BK 1 – IFK Malmö 1 4-2 (1-1)

Arena: Harlyckans IP
Domare: Ioannis Kanakis, Helsingborg
Mål: 0-1 (13) Besemir Faniq, 1-2 (25) Besemir Faniq
Varningar: Saiid Zadran (IFK)

IFK MALMÖ (3-5-2)

Erik Helmer

Rami Badran
Manar Ali
Mateo Mandic

Saiid Zadran
Armin Pasagic
Walid Shams
Boris Hrncic
Josef Ahmad

Hicham Ali
Besemir Faniq

Avbytare

Ismael Figueroa
Norlla Amiri
Yehia Abed El Rehman
Daniel Sandberg (målvakt)