Tredje raka för P91-1

Det ser ut att bli en tredje plats för IFK Malmös P91-1 i P14 Skåne grupp A. Detta efter att "di gule" på lördagen tagit sin tredje raka seger genom att besegra IFK Hässleholm med 2-1 på Malmö Stadion plan 7.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Oavsett resultat i sista matchen mot Ystads IF kommer vi nu att sluta sämst trea i den här serien. Det är faktiskt ett ganska bra facit, med tanke på att vi hade en tung period då vi förlorade tre raka matcher.

Annars gick väl inte matchen mot IFK Hässleholm till historien som en av de mest välspelade. Första kvarten spelade vi bra, men därefter blev det lite för lågt tempo i passningsspelet, vilket fick till följd att vi bjöd in Hässleholm i matchen.

Bäst idag var Walid Shams och Robel Geresus.

IFK Malmö 1 – IFK Hässleholm 1 2-1 (2-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Moaied Mohammed, Malmö
Mål: 1-0 (2) Mateo Mandic, 2-0 (21) Tobias Rosenlind
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Daniel Sandberg

Rami Badran
Manar Ali
Yehia Abed El Rehman
Robel Geresus

Mateo Mandic
Walid Shams
Armin Pasagic
Josef Ahmad

Tobias Rosenlind
Norlla Amiri

Avbytare

Besemir Faniq
Hicham Ali
Homayon Karimi