Ifkmalmo.com har sammanställt en komplett skytteliga för Supertvåan, samt en publikliga.

Skytteligan

Sexton mål

Bujar Ferizi, IFK Värnamo (2 straffar)

Femton mål

Jonas Axeldahl, Ängelholms FF, Peter Martinsson, Kristianstads FF

Fjorton mål

Mattias Eriksson, Ängelholms FF

Tretton mål

André Cedermarker, Bunkeflo IF, Kalle Genberg, Laholms FK (2 straffar)

Tolv mål

Erol Bekir, Bunkeflo IF (5 straffar), Jens Nordström, Bunkeflo IF, Sebastian Göransson, IFK Värnamo

Elva mål

Mattias Adelstam, Helsingborgs Södra BIS, Niklas Gudmundsson, Ängelholms FF, Niklas Moberg, Kristianstads FF

Tio mål

Johan Isgren, Höllvikens GIF

Nio mål

Marcelo Fazzio Sarvas, Kristianstads FF (4 straffar)

Sju mål

Johan Persson, IFK Hässleholm

Sex mål

Besart Mazreku, Laholms FK, Marcus Nilsson, Bunkeflo IF, Peter Ericsson, IFK Värnamo

Fem mål

Fredrik Karlsson, Lunds BK, Henrik Jannborg, Lunds BK, Hesam Rajabieh-Fard, Högaborgs BK, Kenneth Gustavsson, IFK Malmö, Martin Nordbladh, Höllvikens GIF

Fyra mål

Burim Rexhepi, IFK Hässleholm, David Eek, IFK Hässleholm (1 straff), David Hansson, IFK Hässleholm, Johannes Blomstrand, Lunds BK, Jonathan Jacobsson, Laholms FK, Michael Hansson, Höllvikens GIF (3 straffar), Nathaniel Winkel, Högaborgs BK (1 straff), Patrik Mildaeus, IFK Värnamo, Pierre Larsson, Helsingborgs Södra BIS, Robert Drwiega, IFK Hässleholm, Ylli Shabani, Bunkeflo IF, Zoran Jovanovic, IFK Malmö

Tre mål

Anders Ekelund, Bunkeflo IF, Andreas Nilsson, IFK Hässleholm, Andreas Ottosson, IFK Värnamo (2 straffar), Andreas Sördin, Helsingborgs Södra BIS, Blerim Mullici, IFK Malmö, Felix Erlansson, Ängelholms FF, Fredrik Andersson, Kristianstads FF, Henrik Danielsson, Lunds BK, Josef Karlsson, IFK Värnamo (1 straff), Kalle Lindgren, Laholms FK (3 straffar), Migjen Shaqiri, IFK Malmö, Mikael Dahlgren, IFK Hässleholm, Mikael Thomasson, Kristianstads FF, Nana Piesie, IFK Malmö, Ola Brodén, Höllvikens GIF, Zlatko Ristevski, Högaborgs BK, Zlatko Sarajlic, Ängelholms FF

Två mål

Adnan Kahrimanovic, IFK Värnamo, Alexander Söderberg, IFK Hässleholm, Anders Giselsson, VMA IK, Andreas Stridh, Lunds BK, Andreas Svensson, Kristianstads FF, Björn Sjöberg, Helsingborgs Södra BIS, Christian Augustsson, Ängelholms FF, Dan Mårtensson, Höllvikens GIF, Daniel Jovanovic, IFK Malmö (1 straff), Daniel Stjernqvist, Helsingborgs Södra BIS, Daniel Waldh, Högaborgs BK, Fisnik Alaj, IFK Malmö, Henrik Edfors, IFK Hässleholm, Jakob Nilsson, Helsingborgs Södra BIS, Jens Wiik, IFK Värnamo, Jörgen Nilsson, Lunds BK, Magnus Högberg, Helsingborgs Södra BIS, Marcus Olsson, Högaborgs BK, Marcus Rietz, Helsingborgs Södra BIS (1 straff), Marcus Winqvist, Lunds BK, Martin Abrahamsson, IFK Malmö (1 straff), Mattias Hed, Laholms FK, Naim Peci, IFK Värnamo, Peter Eriksson, IFK Hässleholm, Peter Girke, Bunkeflo IF, Stefan Noresson, Kristianstads FF (1 straff), Thomas Magnusson, Höllvikens GIF, Thomas Mårtensson, VMA IK, Tom Hansson, Lunds BK, Tony Flygare, Bunkeflo IF, Viktor Welander, Helsingborgs Södra BIS

Ett mål

André Birgersson, Bunkeflo IF, Christoffer Haggren, Helsingborgs Södra BIS, Daniel De Stefano, IFK Hässleholm, Daniel Johansson, Ängelholms FF, Daniel Wiberg, Laholms FK, David Eriksson, Laholms FK, Dejan Lukanic, Bunkeflo IF, Filip Egger, Högaborgs BK, Fredrik Bengtsson, VMA IK, Gustav Warfving, Ängelholms FF, Jens Bertilsson, VMA IK, Jesper Westerberg, IFK Hässleholm, John Bergqvist, Höllvikens GIF, Jörgen Svensson, IFK Malmö, Kaj Andersson, Höllvikens GIF, Marcus Kallberg, VMA IK, Marcus Svensson, Kristianstads FF, Martin Nilsson, IFK Hässleholm, Martin Olsson, Högaborgs BK, Martin Persson, Ängelholms FF, Martin Roskvist, Helsingborgs Södra BIS, Meysam Javan, Höllvikens GIF, Mickael Wickander, Helsingborgs Södra BIS, Miki Matic, Laholms FK, Momodou Loum, Helsingborgs Södra BIS, Niclas Lindgren, Höllvikens GIF, Niklas Fischer, IFK Hässleholm, Patrik Bjurenståhl, Högaborgs BK, Patrik Åkesson, Bunkeflo IF, Per Vig, Ängelholms FF, Rasmus Högberg, IFK Värnamo, Reda Chahrour, Högaborgs BK, Robert Kjellin, IFK Malmö, Ulrik Jansson, Ängelholms FF, Vlado Reljanovic, Högaborgs BK

Självmål

Bunkeflo IF (Laholms FK b), Kristianstads FF (Bunkeflo IF b), Laholms FK (IFK Hässleholm h)

Publiksnitt/totalt

1. Kristianstads FF 676/7432 (11)
2. IFK Hässleholm 501/5507 (11)
3. Ängelholms FF 499/5485 (11)
4. IFK Malmö 492/5415 (11)
5. Bunkeflo IF 419/4609 (11)
6. VMA IK 338/3723 (11)
7. Laholms FK 283/3109 (11)
8. IFK Värnamo 279/3068 (11)
9. Lunds BK 268/2948 (11)
10. Höllvikens GIF 243/2668 (11)
11. Högaborgs BK 240/2643 (11)
12. Helsingborgs Södra BIS 190/2087 (11)

Matchens lirare, IFK Malmö

Fyra gånger

Jörgen Svensson, Martin Abrahamsson, Zoran Jovanovic

Tre gånger

Robert Kjellin

Två gånger

Joakim Moberg

En gång

Daniel Jovanovic, Emil Ankarberg, Karim El hage, Migjen Shaqiri, Nana Piesie

FOTNOT. Antal hemmamatcher inom parentes ().