Inför IFK Malmö – Skurups AIF

Två nervpirrande halvlekar återstår. Sedan vet IFK Malmö om man spelar i division 3 eller inte nästa säsong. Sista hindret på vägen är Skurups AIF, som själva inte har något att spela för i söndagens avgörande kvalmatch, med avspark klockan 13:00 på Malmö IP.

Truppen: Annica Påhlsson, Malin Strömstedt – Ida Rahn Johansen, Hanna Svendsen, Karolina Nilsson, Malin Kjell, Jenny Malmström, Johanna Gustavsson, Anna Arnesson, Carolina Videla, Hanna Nilsson, Sandra Möller, Paulina Nyhlén, Emelie Jansson, Marie Järlesäter, Matilda Johansson.

Aktuellt:

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Det är kvalmatch, säsongsavslutning och avgörande match på en och samma gång. Vilken härlig söndag som alla "gula fotbollsälskare" har att se fram emot!

Läget för oss är enkelt. Det måste bli vinst med minst två mål över Skurup. Jag såg våra motståndare i kvalmatchen mot Osby och Skurup är ett bra lag, så vi måste spela på topp i 90 minuter om vi skall vinna med den marginal som krävs.

Veckans uppladdning har varit perfekt. I måndags kopplade vi av med att simma på Aq-va-kul. Onsdagsträningen var också bra och under sista finslipningen på Malmö IP visade samtliga spelare att de är redo för en tuff match.

Jag är övertygad om att alla spelarna har den viljan, fokuseringen och inställningen som krävs för att vi ska vinna matchen. Kryddar vi också det med en gnutta tur, så ska det kunna bli en trevlig söndagseftermiddag för alla gula fotbollshjärtan.

Vill tacka alla våra underbara supportrar som har följt laget i vått och torrt under säsongen. Alla andra är givetvis också varmt välkomna till Malmö IP klockan 13:00 på söndag för att stötta IFK:s damlag i säsongens viktigaste match.