IFK Malmö testar spelare

De senaste veckorna har bjudit på en rad spelare som har kommit för att testa lyckan i IFK Malmö. På lördag får IFK-tränaren Anders Grimberg också chansen att se dessa i matchsituationer då man med start klockan 12:00 möter Limhamns IF i en testmatch.

Fem testspelare kommer att få visa vad de går för mot Limhamn.

  • Magnus Ringdahl, målvakt, Ystads IF (division 3)
  • Philip Brandgård, försvarare, Limhamns IF (division 3)
  • Ebongue Donald Bayong, mittfältare, Esperance De Guider (högsta divisionen, Kamerun)
  • Almir Buhic, mittfältare, IFK Ölme (division 2)
  • Martin Lundgren, anfallare, Ystads IF (division 3)

    – Det är spelare som vi haft ett tag på provträning och som vi nu vill titta lite mer på. Vi vill nämligen se hur dessa agerar när det väl kommer till match, säger Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

    Startelvan (4-4-2): Magnus Ringdahl – Ali Jasim, Michal Aksamit, Philip Brandgård, Mahmod Khattab – Haris Xhemajli, Ebongue Donald Bayong, Zoran Jovanovic, Almir Buhic – Migjen Shaqiri, Martin Lundgren. Avbytare: Azeem Razwan, Blerim Mullici, Lirim Sali.