Lundgren och Brandgård till IFK Malmö

Någon större skräll för de som följt skriverierna den senaste tiden är det inte. Men på torsdagen blev det definitivt att Ystads IF-anfallaren Martin Lundgren och Limhamns IF-försvararen Philip Brandgård kommer att spela i IFK Malmö nästa säsong.

– Visserligen är väl kontrakten ännu inte underskrivna. Men övergångshandlingarna är inskickade och godkända av förbundet. Och då alla är överens så får de anses vara klara, säger Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Anders Grimberg om nyförvärven

Martin Lundgren:
– Precis den anfallstypen som vi länge har varit i behov av. Han är riktigt stark på huvudet, samt gillar att kriga och ta för sig inne i boxen. Det är en mycket duktig "targetplayer" på 28 år som vi hoppas skall tillföra det som vi saknat framåt.

Philip Brandgård:
– Det är en aggressiv, snabb och brytningssäker försvarsspelare. Han har heller inte fyllt mer än 22 år, så han är fortfarande klart utvecklingsbar och ett mycket spännande namn för framtiden.