P91-2 var sent ute i P90-klassen

Någon större betydelse för utgången i gruppen hade det kanske inte. Men visst var det slarvigt av IFK Malmös P91-2 att inte uppmärksamma ändringen i tidsschemat när man på torsdagen ställde upp i Skånecupens P90-klass.

Nu kom man för sent till matchen som började klockan 08:45 och åkte på en walk over-förlust mot Arlövs BI 1. Därmed var chansen till avancemang mer eller mindre borta och man förlorade dessutom den nästkommande matchen mot Oxie IF 1.

Gruppspel

Grupp 1

IFK Malmö 2 – Arlövs BI 1 0-3 W.O

Oxie IF 1 – IFK Malmö 2 3-1
Mål: 0-1 Tom Stensson
Varningar:

Lilla Torgs FF 2 – IFK Malmö 2 0-4
Mål: 0-1 Robel Geresus, 0-2 Tom Stensson, 0-3 Mateo Mandic, 0-4 Tom Stensson
Varningar:

IFK MALMÖ 2 (2-2)

Delshad Kogi

Robel Geresus
Mateo Mandic

Tom Stensson
Hamodi Hotait

Avbytare

Mohassad Magid
Walle Ben-Amara