Ingen final för IFK Malmö

IFK Malmö föll ännu en gång strax före målsnöret i Skånecupens seniorklass. Liksom i fjolårets turnering hade man inte riktigt marginalerna på sin sida i semifinalen där det blev en ny förlust mot Lunds BK, nu med 1-2.

Mikael Svensson, assisterande tränare i IFK Malmö:

Man känner naturligtvis en besvikelse. Det var vår match och vi var det bästa laget. Vi släppte inte till många målchanser och vi hade desto fler själva. Individuella misstag gjorde att Lund kunde vända 0-1 till 2-1.

Jag lider med killarna och de var värda att gå till final. Ikväll gjorde spelarna två mycket bra matcher med härlig disciplin, koncentration, bra försvarsspel och varierat anfallsspel, 7-1 mot Åkarps IF och 1-2 mot Lunds BK.

2003-2004 seger i juniorklassen, 2004-2005 semifinal i seniorklassen och 2005-2006 ytterligare en semifinal i seniorklassen, vilket är ett strålande facit! En semifinalplats visar på att vi har gjort en mycket bra turnering även i år!

Slutspel

Kvartsfinal

Åkarps IF – IFK Malmö 1-7
Mål: 0-1 (3) Haris Xhemajli, 0-2 (4) Zoran Jovanovic, 0-3 (6) Daniel Jovanovic, 0-4 (7) Gamal Bin Saaid, 0-5 (8) Zoran Jovanovic, 0-6 (10) Daniel Jovanovic, 0-7 (12) Fisnik Alaj
Varningar: Blerim Mullici (IFK)

Semifinal

IFK Malmö – Lunds BK 1-2
Mål: 1-0 (10) Karim El hage
Varningar: Haris Xhemajli (IFK)

IFK MALMÖ (2-2)

Zoran Jovanovic

Azeem Razwan
Karim El hage

Daniel Jovanovic
Haris Xhemajli

Avbytare

Philip Brandgård
Gamal Bin Saaid

Blerim Mullici
Fisnik Alaj