Sen kvittering kostade segern för P94

Efter att ha förlorat de två tidigare träningsmatcherna var IFK Malmös P94 ute efter ett bra resultat i lördagsmatchen mot Lilla Torg FF:s P93. Och det fick man sedan matchen slutat 1-1, om än något snöpligt, då "di gule" ledde med bara minuter kvar att spela.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Jag tycker att vi gjorde en mycket bra första halvlek. Lilla Torg FF tilläts inte skapa en enda målchans och vi dominerade matchen helt och hållet. Lite synd bara att vi inte kunde göra ytterligare något mål.

Till den andra halvleken valde vi att byta ut alla spelare utom två. Detta fick till följd att det gick lite tyngre i spelet ute på planen, särskilt de sista tio minuterna, då Lilla Torg kunde komma tillbaka och till slut lyckades man också kvittera.

IFK Malmö – Lilla Torg FF 1-1 (1-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-0 Semir Sacirovic
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Robert Iszlai
Daniel Wickman
Vladimir Cvjetkovic
Amko Alic

Leonardo Södergren
Dino Heldic
Kevin Weclewicz
Mahmod Iskandarani

Josef Fakhro
Semir Sacirovic

Avbytare

Dardan Burrniku
Emerson Mateo
Hassan Famiei
Liridon Capric
Mohammed Bekar
Ricky Mahmotuvic
Safet Besic
Viktor Skara
Haris Hakimi (målvakt)