Inför Södertvåan – övergångarna

Ifkmalmo.com har under försäsongen bevakat vad som har hänt på transfermarknaden gällande klubbarna i division 2 Södra Götaland. På lördag är det seriepremiär och därför är det dags för oss att sätta punkt med en totalsammanställning över övergångarna.

Asmundtorps IF

Nyförvärv: Andreas Nilsson (Perstorps SK), Robert Drwiega (Landskrona BoIS/IFK Hässleholm)

Förluster: Dennis Borup (Ängelholms FF), Joni Haapanen (lån, Eslövs BK), Thomas Svensson (Kågeröds BoIF)

Tränare: Georg Eterovic (ny)

Gantofta IF

Nyförvärv: Fredrik Karoliussen (Eskilsminne IF), Kalle Söderström (Rydebäcks IF), Oscar Magnusson (Högaborgs BK), Otto Gudmundsson (Kullavägens BK), Reda Chahrour (Högaborgs BK)

Förluster: Jesper Andersson (Högaborgs BK), Marcus Svensson (Högaborgs BK), Urban Stoltz (Hittarps IK)

Tränare: Kalle Olsson (ny)

Helsingborgs Södra BIS

Nyförvärv: Christian Stålhammar (Påarps GIF), Damir Softic (Höganäs BK), Daniel Olsson (Jonstorps IF), Felix Erlansson (Ängelholms FF), Fredrik Skarp (Påarps GIF), Martin Persson (Ängelholms FF), Zlatan Softic (Höganäs BK)

Förluster: Andreas Sördin (Perstorps SK), Daniel Glansk (Kågeröds BoIF), Johan Henriksson (klubb ej klar), Johan Pettersson (Lunds BK), Martin Rosqvist (Högaborgs BK), Mattias Adelstam (Bunkeflo IF), Petter Arenhag (Klippans FF), Rabie Salem (Åtvidabergs FF)

Tränare: Per-Ola Ljung (ny)

Höllvikens GIF

Nyförvärv: Asa Pepia (Florida Southern College, USA), Asim Berber (Branteviks IF), David Wahlberg (Malmö FF U), Enis Turkovic (FBK Balkan), Magnus Wahlfrid (Husie IF), Mattias Vig (Vintrie IK), Nebojsa Boban (Kävlinge GIF)

Förluster: Alexander Nunez (IFK Malmö), André Hansson (Kristianstads FF), Kaj Andersson (klubb ej klar), Martin Nordbladh (IFK Trelleborg), Meysam Javan (Stavsten/Ymor FK), Niclas Öberg (Kirseberg IF), Thomas Magnusson (IFK Norrköping)

Tränare: Michael Sander (ny)

Karlskrona AIF

Nyförvärv: Amir Trnesóvic (Jämjö GoIF), Jesper Persson (Jämjö GoIF), Joel Håkansson (Gullabo), Labinot Kelmendi (Saxemara IF), Marcus Olofsson (Saxemara IF), Martin Olsen (Rödeby AIF), Pär Hasselberg (Lyckeby GoIF)

Förluster: –

Tränare: Mikael Gustavsson (ny)

Kirseberg IF

Nyförvärv: Krister Wiberg (Svedala IF), Magnus Lundstedt (BK Vången), Marko Mitic (Malmö Anadolu BI), Miklos Kriz (FBK Balkan), Niclas Öberg (Höllvikens GIF), Valon Muslijaj (IFK Malmö)

Förluster: Johan Jönsson (BK Näset), Simon Jakobsson (BK Näset), Thomas Åkesson (Arlövs BI)

Tränare: Magnus Nilsson (andra året)

Laholms FK

Nyförvärv: David Pinot (IF Leikin), Fatmir Haxha (Rinia FC), Henrik Edfors (IFK Hässleholm), Max Mölder (IF Leikin), Sebastian Hansson (IF Leikin)

Förluster: Andreas Thedeby (varvar ner), Börje Sundvall (Snöstorp Nyhems FF), Calle Genberg (Ängelholms FF), Daniel Wiberg (Snöstorp Nyhems FF), Kalle Lindgren (Västra Frölunda IF), Mattias Hed (slutar), Peter Andersson (klubb ej klar)

Tränare: Håkan Andersson (ny)

Lunds BK

Nyförvärv: Felix Narin (Trelleborgs FF U), Johan Pettersson (Helsingborgs Södra BIS), Mahmod Khattab (IFK Malmö)

Förluster: Andreas Stridh (Bunkeflo IF), Daniel Ormelius (utlandsjobb), Henrik Jannborg (Skiljebo SK), Jörgen Nilsson (Eslövs BK), Martin Andersson (GIF Nike), Patrik Behm Fransson (lån, Marieholms IS)

Tränare: Jack Jensen (ny)

IFK Malmö

Nyförvärv: Alexander Nunez (Höllvikens GIF), Magnus Ringdahl (Ystads IF), Martin Lundgren (Ystads IF), Philip Brandgård (Limhamns IF)

Förluster: Adnan Zukancic (Bunkeflo FF), Emil Ankarberg (Oxie IF), Gamal Bin Saaid (Hellerups IK), Mahmod Khattab (Lunds BK), Valon Muslijaj (Kirseberg IF)

Tränare: Anders Grimberg (tredje året)

Malmö Anadolu BI

Nyförvärv: Alban Jusufi (lån, Trelleborgs FF), Christian Dahlberg (Lunds SK), Fredrik Nilsson (Trelleborgs FF), Johan Åkesson (Enskede IK), Liridon Rrustemaj (Malmö FF U), Martin Ingelsson (Ystads IF), Serkan Yalcin (Malmö FF U), Tony Flygare (Bunkeflo IF)

Förluster: György Milinkhoffer (Ystads IF), Magnus Erlandsson (Bunkeflo IF), Marko Mitic (Kirseberg IF), Murat Özay (Svedala IF), Sebatin Avci (KSF Prespa Birlik)

Tränare: Ulf Larsson (andra året)

Påarps GIF

Nyförvärv: Almir Selimovic (Helsingborgs IF U), Christian Helmvik (comeback), Conny Stålhammar (Högaborgs BK), Daniel Waldh (Högaborgs BK), Fredrik Heine (Svalövs BK), Mattias Nilsson (Rydebäcks IF), Niclas Holmström (Hyllinge GIF), Tobias Skoog (Högaborgs BK)

Förluster: Christian Stålhammar (Helsingborgs Södra BIS), Daniel Andersson (Rydebäcks IF), Fredrik Skarp (Helsingborgs Södra BIS), Kristoffer Bergdahl (Råå IF), Marcus Wehlin (Listorps IF), Rikard Skarp (Bårslövs BoIF)

Tränare: Pavlos Nikolaidis (andra året)

Sölvesborgs GoIF

Nyförvärv: Andreas Håkansson (Sölve BK), Christopher Birgersson (Malmö FF/Mjällby AIF), Daniel Johansson (Saxemara IF), Jimmy Björk (Kristianstads FF), Robin Bjälkenborn (Mjällby AIF), Stefan Maltestam (Sölve BK)

Förluster: Kalle Axelsson (studier i Växjö, klubb ej klar), Marcus Rantanen (studier i Lund, klubb ej klar), Peter Bergström (studier i Stockholm, klubb ej klar), Robert Centrén (Hörvikens IF)

Tränare: Marek Skurczynski (tredje året)

Har vi missat någon övergång? Mejla då till undertecknad!