3-1 blev 3-3 för P95-96

IFK Malmös P95-96 såg ut att vara på väg mot en klar seger i premiärmatchen i P12 Malmö grupp D mot Rörsjöstadens IF 2. "Gulingarna" ledde med 3-1, men en straff och en hörna senare, så var det utjämnat till 3-3.

Cesar Montoya, tränare för IFK Malmös P95-96:

Vi spelade ut dem, men de fick sina mål på fasta situationer, två hörnor och en straff. Det var lite synd, men annars är jag helnöjd med vad pojkarna presterade, då de trots allt spelade mot ett år äldre.

IFK Malmö – Rörsjöstadens IF 2 3-3 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: Adil Hakimi 2, Emre Rahman (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (2-1-3)

Haris Hakimi

Alexandar Trifkovic
Dardan Behrami

Bassam Ahmad

Emre Rahman
Adil Hakimi
Filip Koffi

Avbytare

Ali Chahrour
Anton Ramazanzade
Emir Rahman
Ibrahim Karaghouli
Michell Fagnani