Andra raka för P92

Det var säsongspremiär på gräs för IFK Malmös P92 då man på lördagen drabbade samman med Håkanstorps BK i P14 Sydvästra grupp A. En match som liksom den första i serien slutade med vinst för "di gule", den här gången med 4-3.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

Vi började faktiskt rätt så bra, men som vanligt så slarvade vi lite emellanåt och bjöd onödigt in dem i matchen. Hade vi bara varit fullt koncentrerade och inte slarvat så i passningsspelet så hade de heller aldrig gjort tre mål på oss.

IFK Malmö – Håkanstorps BK 4-3 (1-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Mål: Jesper Olofsson 2, Omar Khaled 2 (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Dennis Zivkovic

Mikaili Nboneku
Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Orlando Martinez Delgadillo

Emir Sadrija
Joel Nordström
Amar Drljevic
Moad Alkaysi

Omar Khaled
Axel Bengtsson

Avbytare

Jesper Olofsson
Josef Gashi
Mohammed Kaddora