Revansch för U-laget

Efter den snöpliga förlusten senast mot Bunkeflo IF så var IFK Malmös U-lag ute efter revansch i måndagens match i reservlagsserien division 1 Södra Skåne mot Arlövs BI. En match som "gulingarna" också vann med stabila 3-1.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi genomförde en bra match, med ett taktiskt upplägg som vi disciplinerat följde i 90 minuter. Meningen var att vi skulle ha mycket boll och gott om tålamod i vårt spel och i pausen kände vi oss säkra på att chanserna skulle ge utdelning.

Samtliga spelare gjorde faktiskt en bra match. Det som gladde mest var dock att spelare som till exempel Guner Alievski, som precis kommit tillbaka efter skada, visade en sådan god kvalité, likaså Nana Piesie som börjar visa bra form igen.

IFK Malmö – Arlövs BI 3-1 (0-0)

Arena: Malmö IP
Domare: Vlatko Kralev, Malmö, Jon Valentin-Ivan, Malmö, Tony Strandberg, Malmö
Mål: 1-0 (65) Daniel Jovanovic, 2-0 (70) Daniel Jovanovic, 3-1 (78) Fisnik Alaj (straff)
Varningar: Fisnik Alaj (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Ahmedin Sudic
Guner Alievski
Hajriz Maloki
Lirim Sali

Daniel Jovanovic
Haris Xhemajli
Jeton Krasniqi
Azeem Razwan

Nana Piesie
Fisnik Alaj

Avbytare

George Safi (Ahmedin Sudic 78)
Alaa Baker
Dzevad Nezirevic