U-laget förlorade seriefinalen

IFK Malmös U-lag hade inte riktigt marginalerna på sin sida i söndagens tidiga seriefinal i reservlagsserien division 1 Södra Skåne mot Höllvikens GIF där det efter 0-0 i halvtid blev förlust med 0-2.

Jon Persson, assisterande tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var rena tillfälligheter som avgjorde den här matchen som var oerhört jämn. Vi spelade nämligen bra, men fick tyvärr två olyckliga baklängesmål, samtidigt som vi inte utnyttjade de chanserna som vi fick.

Sedan hade vi visserligen inte heller de där riktigt heta chanserna, men det går inte att komma ifrån att vi spelade bra. Det var kreativt spel och bra rörelse över hela planen, det enda som fattades var i princip att vi inte gjorde mål.

Höllvikens GIF – IFK Malmö 2-0 (0-0)

Arena: Höllvikens IP
Domare: Glenn Larsson, Svedala, Tome Tasev, Trelleborg, Martin Malmberg, Trelleborg
Mål:
Varningar: Azeem Razwan, Lirim Sali, Nezir Mehmeti (IFK)

IFK MALMÖ (4-5-1)

Nezir Mehmeti

Ahmedin Sudic
Guner Alievski
Hajriz Maloki
Lirim Sali

Henry Safi
Haris Xhemajli
Azeem Razwan
Jeton Krasniqi
Daniel Jovanovic

Nana Piesie

Avbytare

Dzevad Nezirevic (Henry Safi 60)
Alaa Baker (Ahmedin Sudic 70)
George Safi
Rogelio Diaz