Femetta för U-laget

Den sista matchen för IFK Malmös U-lag före sommaruppehållet i reservlagsserien division 1 Södra Skåne slutade med en 5-1-seger över Lilla Torg FF. Detta efter två mål av Henry Safi, samt ett mål vardera av Azeem Razwan, Dzevad Nezirevic och Jeton Krasniqi.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi gick helt enkelt ut och spelade vårt spel. Sett till 90 minuter tycker jag att vi hade ganska så bra koll på dem och vår seger var odiskutabel. Vi gick tidigt fram till 3-0 och i halvtid hade vi ledningen med 3-1.

Speciellt glädjande var att vi kunde uppvisa ett sådant tålamod i vårt passningsspel. Tidigare har vi haft en tendens att stressa lite, men idag lät vi verkligen bollen gå runt och varierade spelvändningar med kortpassningar.

Lilla Torg FF – IFK Malmö 1-5 (1-3)

Arena: Mariedals IP
Domare: Tony Strandberg, Malmö, Patricio Nunez, Malmö, Dragan Petkovic, Malmö
Mål: 0-1 (10) Dzevad Nezirevic, 0-2 (20) Azeem Razwan, 0-3 (35) Henry Safi, 1-4 (55) Henry Safi, 1-5 (80) Jeton Krasniqi
Varningar: Nezir Mehmeti (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Henry Safi
Guner Alievski
Hajriz Maloki
Azeem Razwan

Ahmedin Sudic
Rogelio Diaz
Haris Xhemajli
Migjen Shaqiri

Dzevad Nezirevic
Jeton Krasniqi

Avbytare