Djugumovic matchar med P91-landslaget

Under 21 år hade inte IFK Malmö en enda landslagsspelare. Men 2006 kan toppklubben i division 2 inom kort ha två stycken. Daniel "Bato" Jovanovic debuterade i juni för P88-landslaget och snart kan Edis Djugumovic få göra samma sak med 91:orna.

När förbundskaptenen Ulf Svensson på måndagen presenterade sin första matchtrupp för det yngsta pojklandslaget så fanns Edis Djugumovic med bland de 18 som den 22 och 24 augusti spelar landskamper mot Finland på hemmaplan.

Hela truppen finns på Svenska Fotbollförbundets hemsida.

FOTNOT. När Daniel Jovanovic gjorde sin första landskamp den 8 juni så var det första gången sedan den 6 juni 1985 som en "guling" representerade ett svenskt landslag. Den gången hette spelaren Anders Lewicki och han gjorde totalt tolv juniorlandskamper.