Inför IFK Malmö – Onslunda IF 1

Regnandet förstörde möjligheterna till match den 13 augusti. Men imorgon, tio dagar senare, gör IFK Malmö och nästjumbon Onslunda IF 1 ett nytt försök. Avspark är det klockan 19:00 på Malmö Stadion plan 2.

Startelvan (4-4-2): Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Annica Flisbäck, Emma Dahlstrand, Linda Sköldeborn – Ida Rahn Johansen, Johanna Gustavsson, Helena Rosén, Carolina Videla – Linn Olsson, Anna Hansson. Avbytare: Anna Arnesson, Jenny Malmström, Malin Kjell, Matilda Johansson, Sofia Haraldsson.

Aktuellt: Anfallaren Emelie Andersson som så olyckligt vred knäet i hängmatchen borta mot IFK Simrishamn för drygt två veckor sedan kommer förmodligen att missa resten av den här säsongen.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Det är ännu en måstematch och så kommer det att vara under hela hösten. Men jag får komma med samma gamla klyscha som alla andra tränare om att vi tar en match i taget.