IFK Malmös P94 är oerhört svårslagna. Trots 1-2-underläge i halvtid mot ett Harlösa IF som hade inlett övertygande med tre raka segrar i P13 Lund/Landskrona grupp D, så lyckades man vända och vinna med 3-2.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det var en ganska så konstig match. De första fem minuterna så rörde Harlösa IF överhuvudtaget inte bollen, men trots detta så kunde vi inte anfalla och lyckades inte skapa en enda målchans.

Sedan tog Harlösa över och ägde resten av den första halvleken. Vi hade inget som helst att säga till om, utan fick mest springa och jaga bollen. Men ändå kunde vi göra mål på en av våra få målchanser i den första halvleken.

Harlösa hade fått dispens att använda tre stycken P92-spelare, som var riktigt duktiga så länge de spelade på mittfältet. När de flyttade upp två av dessa på topp så fick vi dock mer att säga till om och den andra halvleken var vår från början till slut.

Jag kan med facit i hand inte vara annat än nöjd med hur mina killar genomförde dagens match. Då vi fick ordning på spelet efter halvtidsvilan så rullade vi nämligen ut Harlösa, som blev ordentligt trötta i slutet av matchen.

IFK Malmö – Harlösa IF 3-2 (1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Mål: Leonardo Södergren, Mohamed Bekar, Semir Sacirovic (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Hassan Famiei
Vladimir Cvjetkovic
Daniel Wickman
Jones Ahmad

Josef Fakhro
Dino Heldic
Leonardo Södergren
Mahmod Iskandarani

Kevin Weclewicz
Semir Sacirovic

Avbytare

Mohamed Bekar
Safet Besic
Viktor Skara