Inför IFK Malmö – DBK Vången

Efter 5-2 mot Onslunda IF är IFK Malmö åter uppe på en andraplats i division 4 Södra. Men ännu återstår många tuffa uppgifter innan man kan slå sig till ro. Först och främst DBK Vången, som man möter i söndagens match, med avspark klockan 13:00 på Stadion plan 2.

Truppen: Malin Strömstedt – Camilla Bergström, Ida Rahn Johansen, Emma Dahlstrand, Matilda Johansson, Sofia Haraldsson, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Jenny Malmström, Anna Hansson, Linda Sköldeborn, Marie Persson, Malin Kjell, Malin Tufvesson, Emelie Andersson, Helena Rosén.

Aktuellt:

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Vi har det i egna händer, men då måste vi vinna varje match, så enkelt är det bara. Visserligen vet vi inte hur starkt lag Vången kommer med, men inställningen att vinna har vi alltid.