Uddamålsförlust för P94

Dryga timmen före matchstart fick IFK Malmös P94 besked om att det inte gick att spela onsdagens match i P13 Lund/Landskrona grupp D på Malmö Stadion plan 7. Man fick istället ge sig ut till Klagshamn där det blev förlust mot IFK Klagshamn med 0-1.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

De hade inte ett enda riktigt skott mot vårt mål och inte heller någon frispark utanför straffområdet på hela matchen. Men ändå lyckades IFK Klagshamn vinna sedan de gjort mål på en hörna.

Det säger egentligen allt om matchen och om vår överlägsenhet. Vi hade fem-sex klara frilägen och även ett mål inne som blev bortdömt för offside, men tyvärr hade vi lite för bråttom och stressade fram slarviga avslut.

Med tanke på förutsättningarna måste jag ändå vara hyfsat nöjd. Vi fick ta oss från Stadion till Klagshamn med kort varsel och då vi hade problem att ordna fram bilar så var vi inte framme förrän tio minuter innan matchstart.

IFK Malmö – IFK Klagshamn 1 0-1 (0-1)

Arena: Klagshamns IP
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Hassan Famiei
Daniel Wickman
Vladimir Cvjetkovic
Jones Ahmad

Josef Fakhro
Dino Heldic
Leonardo Södergren
Mahmod Iskandarani

Kevin Weclewicz
Ricky Mahmotuvic

Avbytare

Mohamed Bekar
Robert Iszlai
Safet Besic
Semir Sacirovic