Inför IK Pandora 1 – IFK Malmö

Det ser bra ut för IFK Malmö i division 4 Södra. Men fem omgångar kvar att spela är man tvåa, bara två poäng efter serieledande IFK Trelleborg. Nästa uppgift för "di gule" är fredagens bortamatch mot IK Pandora med avspark klockan 18:30 på Ystads IP.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Emma Dahlstrand, Linda Sköldeborn, Ida Rahn Johansen, Helena Rosén, Anna Hansson, Anna Arnesson, Jenny Malmström, Matilda Johansson, Sofia Haraldsson, Hanna Nilsson, Emelie Andersson, Linda Green.

Aktuellt: Det senaste Malmö FF-förvärvet, 16-åriga försvarsspelaren, Nathali Persson, skulle ha gjort sin IFK-debut mot IK Pandora, men har blivit sjuk och missar därmed fredagens match.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Inför matchen nere i Ystad mot IK Pandora har vi endast tagit ut en trupp. Eftersom vi har haft förkylningar i laget under veckan så vi får se på fredag vilka som är redo för spel.

Vi räknar med en tuff match. De slog oss på vår hemmaplan med 2-0 och det är inte många lag som har lyckats med detta de senaste åren. Som läget är så har man inte råd att tappa för många poäng om man ska kunna vara med och kämpa om kvalplatsen.

Efter den katastrofala höstpremiären borta mot Simrishamn var det många som räknade bort oss och därför tycker jag att det är starkt att vi har kommit tillbaka och i nuläget har vi avgörandet i egna händer. Det kommer att bli en spännande månad, var så säker.