Zoran Jovanovic missar toppmatch

Det såg inte alls bra ut när IFK Malmöanfallaren Zoran Jovanovic linkade av planen mot Malmö Anadolu BI med ett vridet knä. Och då knäet svullnade upp under natten mot söndagen så står det klart att det inte blir något spel på onsdag mot Helsingborgs Södra.

Redan med knappa kvarten spelad i lördagens division 2-derby mellan IFK Malmö och MABI så började "di gules" snart 20-årige stortalang, Zoran Jovanovic, ta sig om knäet och i den 17:e minuten var det färdigspelat.

– Det ser långtifrån bra ut. Hans knä svullnade upp rejält under natten och han ska undersökas på tisdag av vår läkare, så det är inte särskilt troligt att han spelar på onsdag, säger Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

En annan som missar onsdagens match är Ali Jasim, som efter att ha dragit på sig sitt åttonde gula kort mot MABI, är avstängd för tredje gången i år.