U-laget förlorade mot Höllviken

En svag första halvlek kostade tre poäng för IFK Malmös U-lag i måndagens toppmatch mot Höllvikens GIF i reservlagsserien division 1 Södra. Det var betydligt bättre takter efter pausen, men bollen ville inte in och resultatet stannade vid 1-2.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi startade matchen väldigt blekt och vi hade svårt att hitta positionerna. Mot slutet av halvleken reducerade vi till 1-2 och efter att vi pratat igenom situationen i halvtid så stod vi upp betydligt bättre i den andra halvleken.

Detta medförde att vi skapade en hel del målchanser och hade det inte varit att vi stundtals höll i bollen lite för länge så hade det nog kunnat ge utdelning. Men vi gjorde det ändå bra och de sista 45 minuterna var klart godkända.

Då vi anföll med mycket folk i den andra halvleken så uppstod det givetvis också luckor bakåt, men vi hade Mirza Nezirevic i mål, som verkligen gjorde en bra match idag och stod för en hel del fina räddningar.

IFK Malmö – Höllvikens GIF 1-2 (1-2)

Arena: Malmö IP
Domare: Johnny Babic, Malmö, Vedat Ömer, Malmö, Selman Yalcin, Malmö
Mål: 1-2 (40) Dzevad Nezirevic
Varningar: Christian Perez, Johan Olsson (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Alden Smajlovic
Kristian Olsson
Johan Olsson
Christian Perez

Kristoffer Bertolino
Ahmedin Sudic
Alaa Baker
Maher Touhami

Ahmed Nemer
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Edis Djugumovic (Maher Touhami 50)
Roland Levay (Christian Perez 55)
Omar Aouida (Ahmed Nemer 70)