Avspark: IFK Malmö – Helsingborgs Södra BIS

På onsdag den 13 september klockan 19:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Helsingborgs Södra BIS i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

IFK Malmö: Nezir Mehmeti, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Niklas Hansson, Joakim Persson, Blerim Mullici, Martin Abrahamsson, Azeem Razwan, Gamal Bin Saaid, Fisnik Alaj, Jeton Krasniqi, Daniel Jovanovic, Nana Piesie.

Helsingborgs Södra BIS: Lämnar inte ut någon trupp före matcherna.

AKTUELLT

IFK Malmö: Med största sannolikhet blir det inget mer spel den här säsongen för IFK Malmös 19-årige anfallare Zoran Jovanovic, som vred knäet olyckligt i lördagens seriefinal mot Malmö Anadolu BI.

– Det skulle vara bra om han kan spela några fler matcher i år, men det är inte särskilt troligt. Tyvärr visade sig skadan vara riktigt allvarlig, kommenterar "di gules" tränare Anders Grimberg, till ifkmalmo.com.

Förutom Zoran Jovanovic kan inte heller Ali Jasim spela då han är avstängd för tredje gången i år. Alexander Nunez saknas också, ljumskskadad som han är, och Gamal Bin Saaid, som har ont i foten, börjar på bänken.

Nya i truppen jämfört med senast är Jeton Krasniqi och Nana Piesie.

Helsingborgs Södra BIS:

TRÄNARNA TYCKER

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Visst, vi har många borta till den här matchen, men vi har en riktigt konkurrenskraftig trupp och det är det som trots allt är glädjande.

Vi har full respekt för Helsingborgs Södra, men vi är definitivt inte rädda för dem. Hittills har vi gått bra på hemmaplan och det hoppas jag att vi även gör på onsdag. Vår laddning inför matchen har i varje fall sett bra ut så jag är positiv.

Per-Ola Ljung, huvudtränare i Helsingborgs Södra BIS: När ifkmalmo.com först ringde upp så befann han sig på Olympia för att se derbyt mellan Helsingborgs IF och Malmö FF. En ny tid avtalades, men när klockan var 22:00 på tisdagen, så hade han fortfarande inte svarat.