Mindre bra insats av P94

Ingen hade väl kunnat tro att IFK Malmös P94 skulle förlora mot Furulunds IK 1 på den undre halvan av P13 Lund/Landskrona grupp D. Men "gulingarna" fick ingenting att stämma och åkte dit med klara 0-3 (0-1).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det var precis som om allt gick emot oss i den här matchen. Vi började med motvind, fick inte alls igång vårt spel och då de tog ledningen på sin enda målchans i den första halvleken så gjorde det inte saken lättare.

Samma sak var det i andra halvlek där vi dock hade vinden med oss och skapade massor av målchanser. Felet var att vi spelade lite väl mycket individuellt, därför satte vi inte chanserna och istället kunde de kontra in två mål ytterligare.

Furulunds IK 1 – IFK Malmö 3-0 (1-0)

Arena: Ljungvalla IP
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Liridon Capric
Daniel Wickman
Vladimir Cvjetkovic
Robert Iszlai

Viktor Skara
Leonardo Södergren
Dino Heldic
Josef Fakhro

Semir Sacirovic
Ricky Mahmotuvic

Avbytare

Jones Ahmad
Kevin Weclewicz
Mohamed Bekar