P94 mot serieseger

Det ska visserligen spelas om det först. Men med en omgång kvar talar allt för att IFK Malmös P94 tar hem P13 Lund/Landskrona grupp D. Detta efter hela 6-1 (3-0) i söndagens seriefinal mot Limhamns IF 2.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Vi har allt i egna händer inför den sista omgången och jag har svårt att se att vi skulle kunna missa det. Det lär visserligen bli en målskillnadsaffär med Svedala, men då vi har fyra plusmål på dem och bara har nästjumbon Uppåkra kvar, så bör vi klara det.

Jag måste säga att vi gjorde en jättebra fotbollsmatch mot Limhamns IF. Vi förlorade mot dem med 1-4 i våras, men trots detta visade vi ingen som helst respekt, spelade en aggressiv fotboll och var faktiskt tämligen överlägsna.

IFK Malmö – Limhamns IF 2 6-1 (3-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Mål: Kevin Weclewicz 3, Semir Sacirovic 2, Josef Fakhro (IFK)
Varningar: Mahmod Iskandarani (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Hassan Famiei
Daniel Wickman
Vladimir Cvjetkovic
Jones Ahmad

Viktor Skara
Leonardo Södergren
Dino Heldic
Josef Fakhro

Kevin Weclewicz
Semir Sacirovic

Avbytare

Amko Alic
Liridon Capric
Mahmod Iskandarani
Ricky Mahmotuvic
Safet Besic