U-lag 2 vann målrik match

Det läckte riktigt rejält i de bakre leden. Men trots detta så kunde IFK Malmös U-lag, som redan innan hade säkrat seriesegern i juniorserien division 4 Sydvästra, vinna onsdagens match mot Skanör/Falsterbo IF med 9-6 (4-3).

Jon Persson, assisterande tränare för IFK Malmös U-lag:

Faktum är att det var en ostrukturerad match med massor av kämparglöd och intensitet. Det var stor kamp på så sätt att det var väldigt fysiskt, med högt tempo och rejäla närkamper, men det defensiva spelet i båda lagen var direkt dåligt.

Vi är såklart nöjda med att ha gjort nio mål, men absolut inte med att ha släppt in sex mål. Som lag fungerade inte spelet helt tillfredsställande, så det var spelarnas individuella överlägsenhet som fick avgöra i den här matchen.

Skanör/Falsterbo IF – IFK Malmö 6-9 (3-4)

Arena: Möllevallens IP
Domare: Pavle Simonovski, Trelleborg
Mål: 0-1 (5) Omar Aouida, 1-2 (26) Omar Aouida, 1-3 (39) Dzevad Nezirevic, 3-4 (45) Dzevad Nezirevic, 4-5 (64) Dzevad Nezirevic, 5-6 (68) Dzevad Nezirevic, 5-7 (75) Dzevad Nezirevic, 6-8 (80) Dzevad Nezirevic, 6-9 (84) Roland Levay
Varningar: Ahmedin Sudic, Kristoffer Bertolino (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Mirza Nezirevic

Roland Levay
Guner Alievski
Mirko Lukic
George Safi

Kristoffer Bertolino
Edis Djugumovic
Ahmedin Sudic

Alden Smajlovic
Dzevad Nezirevic
Omar Aouida

Avbytare

Manar Ali (George Safi 5)
Viktor Tegstam (Mirko Lukic 75)
Danne Johansson