Avspark: Påarps GIF – IFK Malmö

På lördag den 7 oktober klockan 15:00 är det avspark mellan Påarps GIF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

Påarps GIF: Roger Wilhelmsson, Mats Persson – Tarik Barny, Igor Antolovic, Peter Sjölin, Ilias Nikolaidis, Nicklas Dahlgren, Stefan Ramsten, Björn Larsson, Almir Selimovic, Johan Svensson, Tobias Skoog, Conny Stålhammar, Arben Dashaj, Fredrik Persson, Niclas Holmström.

IFK Malmö: Nezir Mehmeti, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Blerim Mullici, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Azeem Razwan, Gamal Bin Saaid, Fisnik Alaj, Ali Jasim, Alexander Nunez, Nana Piesie.

AKTUELLT

Påarps GIF: Två mittfältare saknas i Påarps GIF:s sista match i tvåan. Fredrik Heine är avstängd, medan Mathias Nilsson, som var bäste PGIF:are i senaste matchen mot Sölvesborgs GoIF, är bortrest.

IFK Malmö: Då seriesegern säkrades senast så har IFK Malmö valt att släppa Daniel "Bato" Jovanovic till P88-landslagets EM-kval i Småland den 6 till 11 oktober, samt att inte använda MFF-lånen Joakim Persson och Niklas Hansson i avslutningen mot Påarp.

Tillbaka efter avstängning är Blerim Mullici och Fisnik Alaj.

TRÄNARNA TYCKER

Pavlos Nikolaidis, huvudtränare i Påarps GIF: Det är två lag som är klara åt båda hållen och då ingen press är inblandad så jag tror jag att vi kan få se en öppen och förhoppningsvis välspelad fotbollsmatch.

Faktum är att vi har lyckats göra väldigt bra matcher mot flera av topplagen, medan vi inte alls har kunnat prestera mot de övriga bottenlagen. Det är också därför som vi tråkigt nog åker ur den här serien.

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Vi vill avsluta den här serien på ett bra sätt och kommer därför att göra allt för att även vinna den här matchen. Då vi bara har förlorat en match hittills i år så skulle det inte alls kännas bra med en negativ avslutning.