Jovanovic x 2 i framtidsfajt

Den 13 november möts de mest lovande spelarna i division 1 och 2 i FramtidsFajten på Skytteholms IP i Solna. Från IFK Malmö kommer bröderna Jovanovic, Daniel och Zoran, att försvara "tvåans" färger.

TRUPPERNA

Division 1: Emil Alriksson, Östersund, Temesgen Berhane, Västerås, Johan Bertilsson, Carlstad, Joel Burström, Robertsfors, Krenar Ejupi, Hässleholm, Alexander Faltsetas, Västra Frölunda IF, Markus Gustafson, Forward, Jesper Hagman, Lindome, Jakob Johansson, Trollhättan, Fredric Jonson, Vasalund/Essinge, Jonas Lantto, Kiruna, Martin Maletic, Värnamo, Mattias Mete, Syrianska, Linus Smedjegården, Sirius, Emil Salomonsson, Ängelholm, Maic Sema, Sylvia. Reserver: Richard Henriksson, Bunkeflo IF, Calle Mattsson, Boden, Kalle Rydhög, Kristianstads FF.

Division 2: Fredrik Enberg, Piteå IF, Martin Sundström, Sandvikens IF – Kebba Ceesay, IK Brage, Niklas Backman, Skiljebo SK, Filip Haglund, Gröndal, Erik Moberg, Motala AIF FK, Niklas Wikén, Slätta SK, Almir Selimovic, Påarps GIF – Petter Gustafsson, Skellefteå FF, David Löfquist, Sölvesborg GoIF, Martin Ingelsson, Malmö Anadolu BI, Johan Blomberg, Lunds BK, Chamon Georges, Arameiska/Syrianska, Peter Öberg, Infjärdens SK – Daniel Jovanovic, IFK Malmö, Zoran Jovanovic, IFK Malmö, Robin Ingvarsson, Rynninge IK, Adem Özay, Malmö Anadolu BI. Reserver: Lennart Sandal, IFK Sundsvall, Fadi Malke, Hammarby TFF, Per Andersson, Laholms FK, Daniel Bäckström, Marcus Hansson, Brynäs, Andreas Forsby, Österåker, Daniel Bäckström, Umedalens IF, Martin Rudolfsson, Lunds BK, Carlos Gate, Haningealliansens FF, Chadi Khan, Lärje/Angered IF, Markus Danielsson, IFK Eskilstuna, Daniel Gustafsson, Kungsörs BK.