U-laget fick stryk av Bunkeflo

Ute på planen var man klassen bättre än Bunkeflo IF. Men det gäller att sätta sina målchanser och det gjorde inte IFK Malmös U-lag i den andra matchen i Vinterligan för juniorer som man förlorade med 1-3 (0-2).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi uppträdde så som vi hade planerat, ägde mycket boll och skapade många målchanser. Men tyvärr var de duktiga på att utnyttja våra misstag och trots att de bara vara över sex-sju gånger på vår planhalva så lyckades de göra tre mål.

Det var återigen inget snack om vilket som var det bästa laget. Vi var klassen bättre än Bunkeflo och det är vi även än de andra lagen i serien. Den här gången fick vi dock inget bra resultat, bara en okej prestation.

IFK Malmö – Bunkeflo IF 1-3 (0-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-2 (61) Hamza Khodr
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Johan Olsson
Kristoffer Bertolino
Mario Djordjevic
George Safi

Edis Djugumovic
Ahmedin Sudic
Hamza Khodr
Alaa Baker

Dzevad Nezirevic
Aljosha Remetic

Avbytare

Walid Shams (Edis Djugumovic 65)
Ahmed Nemer (Aljosha Remetic 70)
Tobias Rosenlind (George Safi 75)
Mohammed Kahidani (målvakt)