Inför Januaricupen

Starkast möjliga lag är det som IFK Malmö kommer till spel med i Januaricupen som avgörs på torsdagen i Trelleborg. Och det lär behövas då allsvenska TFF (18:30), samt Lunds BK (19:20), svarar för motståndet i gruppspelet.

Vid gruppvinst spelar "di gule" final klockan 21:00 mot segraren i den andra gruppen, som består av danska Hvidovre, Kristianstads FF och Bunkeflo IF. Således kan det bli ett prestigeladdat möte med förre IFK-tränaren Anders Grimbergs Bunkeflo i en eventuell final.

Matcherna, som har speltiden 2 x 10 minuter, spelas i Söderslättshallen.

Startfemman (2-2): Magnus Ringdahl – Niklas Hansson, Lirim Sali – Daniel Jovanovic, Zoran Jovanovic. Avbytare: Ali Jasim, Philip Brandgård – Martin Abrahamsson, Blerim Mullici.

Aktuellt:

Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Det är givetvis mest en rolig grej, men hade man inte satsat på att vinna hela turneringen, så hade man lika gärna kunnat lega hemma i soffan och tittat på TV.

Visst är det bra motstånd och sedan är vi väl heller inte precis vältränade för tillfället. Vi startade upp träningen i måndags och när vi har löpt så har det inte sett så piggt ut, så det får bli täta byten imorgon.

Samtidigt har vi ju de rätta spelartyperna för inomhusspel så vi bör ändå ha goda chanser att göra bra ifrån oss. Men då får vi såklart inte agera så som vi gjorde mot Balkan i Skånecupen, en match som var direkt bedrövlig.