U-laget tröttnade på slutet

IFK Malmös U-lag kom tillbaka starkt och kvitterade till 1-1 i lördagens match i Vinterligan för juniorer. Men trots detta var det ändå Bunkeflo IF som drog det längsta strået och vann matchen med 3-1 (1-0).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi inledde matchen på ett väldigt bra sätt. Disciplinen i vårt försvar var alldeles utmärkt, vilket gjorde att vi vann mycket bollar. Ute på planen var det däremot jämnt och trots 0-1 i halvtid så stod matchen och vägde.

Den andra halvleken startade vi ännu bättre. Vi fick ordning på våra anfall och skapade målchanser, särskilt genom vår högerkant med ytterbacken Walid Shams och innermittfältaren Tobias Rosenlind, som gjorde en riktigt bra match.

På slutet blev vi dock lite trötta och Bunkeflo kunde till slut vinna med 3-1.

Bunkeflo IF – IFK Malmö 3-1 (1-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-1 (65) Walid Shams
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Walid Shams
Mario Djordjevic
Daniel Weclewicz
George Safi

Kristoffer Bertolino
Ahmedin Sudic
Tobias Rosenlind
Mateo Mandic

Edis Djugumovic
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Ahmed Nemer (Kristoffer Bertolino 70)
Mohammed Kahidani (målvakt)