Daniel Jovanovic stannade hemma

Det har mest varit sjukdomar och skador den senaste tiden för 2006 års bäste junior inom Malmöfotbollen. Och häromdagen tvingades IFK Malmös Daniel "Bato" Jovanovic tacka nej till ännu ett träningsläger med P88-landslaget.

På måndagen var det tänkt att Daniel Jovanovic skulle ha åkt upp till Bosön för ett fyra dagar långt läger. Då det var samling i Växjö i december så var "Bato" sjuk och den här gången är det ett ledband i foten som krånglar.

– Så det gick helt enkelt inte att följa med den här gången heller. Dock hade jag hoppats kunna åka upp för att rehabilitera mig med dem, men de tyckte att det var bättre att jag skulle stanna hemma och vila foten, säger Daniel "Bato" Jovanovic, till ifkmalmo.com.

Han missade även IFK Malmös träningsmatch i lördags mot BK Frem och faktum är att Daniel Jovanovic inte vet säkert när han kan vara tillbaka på fotbollsplanen.

– Jag kanske kan börja jogga så smått nu i dagarna och förhoppningsvis ska det gå att lira igen om ungefär två veckor. Helt säker kan jag dock inte vara då jag fortfarande har ont när jag vrider foten.