Det har mest varit sjukdomar och skador den senaste tiden för 2006 Ärs bÀste junior inom Malmöfotbollen. Och hÀromdagen tvingades IFK Malmös Daniel "Bato" Jovanovic tacka nej till Ànnu ett trÀningslÀger med P88-landslaget.

PÄ mÄndagen var det tÀnkt att Daniel Jovanovic skulle ha Äkt upp till Bosön för ett fyra dagar lÄngt lÀger. DÄ det var samling i VÀxjö i december sÄ var "Bato" sjuk och den hÀr gÄngen Àr det ett ledband i foten som krÄnglar.

– SĂ„ det gick helt enkelt inte att följa med den hĂ€r gĂ„ngen heller. Dock hade jag hoppats kunna Ă„ka upp för att rehabilitera mig med dem, men de tyckte att det var bĂ€ttre att jag skulle stanna hemma och vila foten, sĂ€ger Daniel "Bato" Jovanovic, till ifkmalmo.com.

Han missade Àven IFK Malmös trÀningsmatch i lördags mot BK Frem och faktum Àr att Daniel Jovanovic inte vet sÀkert nÀr han kan vara tillbaka pÄ fotbollsplanen.

– Jag kanske kan börja jogga sĂ„ smĂ„tt nu i dagarna och förhoppningsvis ska det gĂ„ att lira igen om ungefĂ€r tvĂ„ veckor. Helt sĂ€ker kan jag dock inte vara dĂ„ jag fortfarande har ont nĂ€r jag vrider foten.