P96 missade sina chanser

IFK Malmös P96 fick inte målskyttet att fungera helt tillfredsställande i söndagens träningsmatch mot IFK Klagshamn. Efter 0-1 i halvlek så förlorade "gulingarna" till slut matchen med 3-5.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Under den första halvleken så skapade vi två riktigt heta målchanser, men kunde inte göra mål på dem och då Klagshamn var duktiga så kunde de ta ledningen med 1-0.

Till den andra halvleken så bytte vi ut samtliga utespelare och satte in nya, vilket inte visade sig vara särskilt bra. Vi gjorde tre mål, signerade Tarek Bekhar, Thomas Kalam och nygamle Saber Azizi, men släppte in fyra och förlorade därmed matchen med 3-5.

Om ska se på matchen som helhet så gick det ändå helt okej. Vi skapade chanser och var absolut inte sämre än IFK Klagshamn, men skillnaden var att de satte sina chanser och det gjorde tyvärr inte vi.

Tarek Bekhar, som senare på dagen också spelade med P95 och gjorde mål även där, kämpade och slet bra tillsammans med Emir Rahman.

IFK Malmö – IFK Klagshamn 3-5 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: Tarek Bekhar, Thomas Kalam, Saber Azizi (IFK)