Inställt: Naestved BK – IFK Malmö

Inställt i onsdags mot Köge BK och inte heller i helgen blir det något spel för division 1-nykomlingen IFK Malmö. Då skador och sjukdomar stör så har "di gule" även fått ställa in lördagens match mot den danska Superettanklubben Naestved BK.

– Vi ser ingen anledning att åka in till Danmark med ett halvskadat lag. Med nio spelare borta så hade vi precis fått ihop till en startelva och de saknar ju tydligen också sex man, säger Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Nästan ett helt lag hade således inte kunnat vara med mot Naestved:

  • Ali Jasim är sjuk och går på penicillin sedan i torsdags.
  • Azeem Razwan, Daniel Jovanovic och Jeton Krasniqi har ont i varsin fot.
  • Joakim Persson saknas av privata skäl.
  • Jörgen Svensson är fortsatt ljumskskadad, men kunde träna lite lätt på onsdagen.
  • Karim El hage har ännu inte börjat träna efter fjolårets korsbandsoperation.
  • Michal Aksamit och Zoran Jovanovic har båda ont i knäet.

    – Det är en hel del gammalt som har gjort sig påmint, men förhoppningsvis är det inget som vi behöver oroa oss för. Jag tror att de flesta spelarna är tillbaka i full träning redan på måndag, förklarar Jonas Danielsson.