Lottat i Malmömästerskapet

För en tid sedan så kom lottningen för seniorerna i Malmömästerskapet. På torsdagen var det även dags för Fotbollklubbarnas Samorganisation att lotta ungdomsklasserna. Ifkmalmo.com publicerar klasserna med "gult" intresse.

Juniorer

Första omgången, spelas senast den 30 april: Oxie IF – FC Malmö, Kirseberg IF – Bunkeflo IF, IFK Klagshamn – Eriksfälts FF, Lilla Torg FF – BK Olympic, Heleneholms SK – Kulladals FF, Sundets IF – IFK Malmö.

Andra omgången, spelas senast den 27 maj: Oxie IF/FC Malmö – Kirseberg IF/Bunkeflo IF, IFK Klagshamn/Eriksfälts FF – Kvarnby IK, Lilla Torg FF/ BK Olympic – Heleneholms SK/Kulladals FF, Sundets IF/IFK Malmö – Malmö Anadolu BI.

P91

Första omgången, spelas senast den 30 april: IFK Malmö – Rörsjöstadens IF, Kulladals FF – Kvarnby IK, Vintrie IK – Malmö FF, BK Olympic – Malmö Anadolu BI, FC Malmö – Lilla Torg FF.

Andra omgången, spelas senast den 27 maj: IFK Malmö/Rörsjöstadens IF – Bunkeflo IF, Kulladals FF/Kvarnby IK – Eriksfälts FF, Vintrie IK/Malmö FF – Olympic/Malmö Anadolu BI, FC Malmö/Lilla Torg FF – Håkanstorps BK.

P94

Första omgången, spelas senast den 30 april: Kvarnby IK – Vintrie IK, Heleneholms SK – Oxie IF, Eriksfälts FF – IFK Malmö, Lilla Torg FF – Bunkeflo IF, Husie IF – Kulladals FF, Kirseberg IF – Malmö FF.

Andra omgången, spelas senast den 27 maj: Kvarnby IK/Vintrie IK – Heleneholms SK/Oxie IF, Eriksfälts FF/IFK Malmö – FBK Balkan, Lilla Torg FF/Bunkeflo IF – IFK Klagshamn, Husie IF/Kulladals FF – Kirseberg IF/Malmö FF.

P95

Första omgången, spelas senast den 30 april: Vintrie IK – BK Olympic, BK Vången – Husie IF, Kulladals FF – Limhamns IF.

Andra omgången, spelas senast den 27 maj: Bunkeflo IF – Malmö Anadolu BI, Kirseberg IF – Kulladals FF/Limhamns IF, Kvarnby IK – IFK Klagshamn, Lilla Torg FF – Vintrie IK/BK Olympic, Malmö FF – Håkanstorps BK, Eriksfälts FF – IFK Malmö, Nydala IF – Oxie IF, Rörsjöstadens IF – BK Vången/Husie IF.